Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Ford maverick 2.7td 95`

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Re: Проблем с Ford maverick 2.7td 95`

Първоначално публикуван от r3fon Преглед на мнение
    Здравей колега, аз също съм нов във форума. Имах същия проблем със моя Маверик 2.7 ТД, 94 г. вдигаше 80-90 км. и зяабива и пуска черен пушек. Искам само да уточня, че моя Маверик е бриниран. Смених всички филтри но проблема остана. Направи ми впечатление, че клапана за подкачване на гориво при запален мотор е потънал и при опит да го издърпам това е невъзможно. Тогава разкачих изходящия маркуч от горивния филтър и помпайки с клапана видях, че недостига гориво, разкачих и входящия маркуч към г.филтър и с компресор надух към резервоара, закачих маркучите и всичко беще ок. колата се изфорсира до 5000 об. а преди това 2000-2500. Свалих резервоара и целия беше пълен до горе с алуминиеви стружки, поставени от австрииците (при пробиване на резервоара горивото изтича по бавно), та стружките се начупили и запушели гоивопровода. Така, че преди всичко провери дали стига достатъчно гориво до двигателя, успех.
    Имах абсолютно същият случай,самоче при мен се оказа някаква какавида във входящия холендер на горивния филтър.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
    X